Українська Професійна Кіберспортивна Асоціація (UPEA) оголошує старт сезону 2021, в рамках якого пройде 14 кіберспортивних турнірів, буде запущений UPEA HUB зі змаганнями 24/7, а також соціальні проекти і ініціативи. Загальний призовий фонд турнірів складе більше 5 000 000 грн., рекордна сума призових для України.

Головна мета Асоціації, це розвиток і популяризація кіберспорту в Україні. В 2021 році Асоціація організує найбільший турнірний сезон за всю історію кіберспорту в Україні. 

В рамках сезону UPEA проведете турніри для різних категорій гравців, так для початківців 2 рази за рік пройдуть Шкільна ліга та Студентська ліга України. Для напівпрофесійних і професійних гравців будуть організовані Чемпіонат України і Кубок України. Також окремо планується проведення Бізнес Ліги.

На платформі UPEA Hub ігрова активність буде відбуватись 365 днів  24/7, зі щомісячним призовим фондом 130 000 грн.

Голова правління UPEA Олександр Кохановський:

Першочерговим завданням проектів і турнірів Асоціації є розвиток української кіберспортивної екосистеми. Наша мета створити систему кіберспортивних турнірів, що дозволяють задовольнити потреби кожного геймера в країні від аматора до професіонала, зробивши кіберспорт, спортом №1 в Україні.

Серед соціальних ініціатив, буде проведено ряд заходів для ветеранів АТО/ООС, людей з інвалідністю, а також людей пенсійного віку, усі проекти проходять в рамках соціального проекту UPEA “Відповідальність Ліга”, який в 2021 році буде масштабований одразу в 6 великих містах України.

Також у партнерстві з UNICEF Асоціація продовжить свою діяльність у сфері захисту прав дітей в інтернеті та освіти дітей та молоді. Вже в першому кварталі 2021 року, планується проведення національного дослідження, а також  підготовка і випуск глобальних рекомендацій для взаємодії батьків і дітей геймерів, а також кібербулінгу.

Залишайтеся завжди у курсі останніх подій та новин від UPEA – підпишіться на наші офіційні сторінки: