Українська Професійна кіберспортивна асоціація анонсує LAN-фінали найбільшого турнірного сезону України з призовим фондом 1,270,000 грн. Вже 26-28 листопада в “Київ Кіберспорт Арені” відбудуться заключні етапи змагань UPEA, які й визначать переможців Legion Шкільних та Студентських Ліг, а також нових Чемпіонів України у дисциплінах CS:GO та Dota 2.

Титульним партнером усіх змагань виступає компанія Lenovo з брендом Legion.

Ексклюзивними гостями події стануть популярні українські стрімери Артур ‘ZLOYn’ Нерчук та Діана ‘DianaRice’ Шока, з якими можна буде сфотографуватися та взяти автограф.

Також серед усіх відвідувачів LAN-фіналу буде розіграно ноутбук від титульного партнера змагань – Lenovo Legion 5i*.

Плей-офф Legion Чемпіонату України з CS:GO та Dota 2 стартує 26 листопада та проходитиме за підтримки букмекерської компанії GG.bet, hike ZERO 0.0, NON STOP Energy та The Champion Academy. Компанія Volvo виступає ексклюзивним партнером Чемпіонату з Dota 2. Призовий фонд Чемпіонатів становить 800,000 грн.

Партнерами Фіналів Legion Шкільних та Студентських Ліг, що відбудуться 27 листопада з Dota 2, та 28 листопада з CS:GO виступають ТМ «Живчик Smart cola» від компанії «ОБОЛОНЬ» та кіберспортивна академія The Champion Academy. Партнерами Студентської ліги також являються букмекерська компанія GG.bet та бренд NON STOP Energy.

Призовий фонд Студентських ліг складає 280,000 грн, а Шкільних – 190,000 грн.

Матчі транслюватимуться повністю українською мовою. В ефірі працюватимуть таланти студії Maincast. Подія доступна до безкоштовного перегляду на сервісі MEGOGO у розділі «Спорт» та на офіційних Twitch-каналах UPEA з CS:GO та Dota 2.

І найголовніше: LAN-фінали змагань UPEA з CS:GO та Dota 2 пройдуть у кіберспортивній Мецці Східної Європи – легендарній “Київ Кіберспорт Арені” за адресою вул. Вадима Гетьмана 13. Приходь і вболівай за найсильніші команди країни! Вхід вільний за умови дотримання карантинних вимог.

* Щоб взяти участь у розіграші, обов’язково бути присутнім на Арені і мати при собі документ що посвідчує особу. Розіграш буде відбуватися 28.11.

Залишайтеся завжди у курсі останніх подій та новин від UPEA – підпишіться на наші офіційні сторінки: