Українська Професійна Кіберспортивна Асоціація та NON STOP оголошують про початок співпраці. У партнерстві з брендом пройдуть змагання другого турнірного сезону UPEA: Legion Студентські Ліги та Legion Чемпіонати України з CS:GO та Dota 2.

NON STOP представлений на ринку України з 2005 року і є першим українським енергетичним напоєм, частка ринку якого наразі перевищує 23%. Його принциповою відмінністю від інших енергетиків є покращена формула, а також вміст натуральних інгредієнтів і вітамінних комплексів. 

Анна Малахова, Digital-менеджерка Групи Компаній «Нові Продукти»:

«Кіберспорт одна з найяскравіших і швидкозростаючих світових індустрій, а кількість українських геймерів та фанів, які водночас є вагомим ядром цільової аудиторії бренду, невпинно зростає. NON STOP™ як джерело енергії, снаги та інтелекту для тих, кому замало 24 годин на добу, із задоволенням продовжує долучатися до значущих ініціатив та подій, метою яких є підтримка розвитку українського кіберспорту та допомога в створенні його цілісної екосистеми»

Голова правління UPEA Олександр Кохановський:

«Ми раді вітати NON STOP серед наших партнерів. Дуже тішить, що до нас долучається все більше продуктових брендів і більш того українських брендів. У NON STOP вже є кіберспортивний досвід, вони розуміють аудиторію, тому я впевнений, що разом ми зможемо реалізувати багато цікавих проектів»

Для бренду це вже не перша інтеграція у кіберспорті, адже в компанії розуміють, що кіберспортивна аудиторія чітко відповідає їх продукту, оскільки NON STOP завжди стане у нагоді, коли треба отримати додатковий заряд бадьорості і сил під час напруженої гри.