Компанія «ОБОЛОНЬ» з безалкогольним hike ZERO 0.0 оголошує про початок співпраці та присвоєння статусу «Офіційний партнер» Української Професійної Кіберспортивної Асоціації (UPEA). У партнерстві з безалкогольним hike ZERO 0.0 пройдуть наймасштабніші українські кіберспортивні змагання ігрового сезону 2021 – Кубок України та Чемпіонат України.

Одним з пріоритетних напрямків корпоративної соціальної відповідальності компанії «ОБОЛОНЬ» є популяризація спорту та здорового способу життя, що повністю відповідає і цінностям UPEA. Так, вже багато років «ОБОЛОНЬ» займається розвитком футболу в Україні і виступає спонсором міжнародних спортивних змагань.

Директор з маркетингу компанії «ОБОЛОНЬ» Василь Шилов:

Для корпорації «ОБОЛОНЬ» – це початок взаємодії з кіберспортивним всесвітом. Впевнені, підтримка безалкогольного hike ZERO 0.0 допоможе гравцям проявити свої найсильніші здібності на турнірах та іграх UPEA. «ОБОЛОНЬ» постійно розвивається, завжди підтримує нові тренди та тенденції, заохочує до нових відкриттів. Впевнені, плідна партнерська співпраця між «ОБОЛОНЬ» та Українською Професійною Кіберспортивною Асоціацією буде по справжньому спортивною та яскравою. Недарма, кіберспорт визнано офіційним видом спорту у світі та Україні, адже кількість його прихильників просто вражаюча.

Безалкогольний hike ZERO 0.0 – продукт, що викликає щирі емоції та пробуджує інтерес до нового. Разом з безалкогольним hike ZERO 0.0 лунає сучасне життя, народжуються тренди й розвиваються тенденції, спробувавши його, ми створюємо свій власний та неперевершений світ!

 Голова правління UPEA Олександр Кохановський:

Ми дуже раді початку нашої співпраці з одним з провідних виробників напоїв на українському ринку, і впевнені, що зможемо реалізувати багато цікавих проектів.

Слідкуймо за вражаючими змаганнями на офіційних інтернет-каналах UPEA разом з безалкогольним hike ZERO 0.0.